Methodiek

Wij inventariseren samen met u de bespaar- en verbetermogelijkheden. Waar valt voor u het meeste voordeel te behalen? Begint u met energie, pakt u een aantal kostenposten in één keer aan? Zegt u het maar. Of wilt u toch liever meteen meer behoeften meenemen in een nieuw contract dan alleen een financieel voordeel? We kunnen ook uw contracten voor langere tijd beheren, dan kijken we ieder jaar met u mee. Kiest u zelf waarmee u wilt starten.

Leest u hieronder verder en kijk welke insteek u bevalt. Bent u eruit? Laat het ons dan weten.

Quick wins

Voordat we met onze experts gaan praten, voeren wij bij uw onderneming een TCO-Scan uit; een uitgebreide inventarisatie van uw kantoorkosten. We kunnen met één kostenitem starten of met meerdere componenten tegelijk. We vragen offertes op voor de verschillende kantoorkosten en vergelijken dan ook enkel de kosten: geen appels met peren dus. Op die manier realiseren we gegarandeerd €2.500,00 aan besparingen. U profiteert dus meteen van een ruimere cashflow.

Winst op al uw behoeftes

Besparen is altijd lekker, zeker als het zo makkelijk gaat. Vaak is de prijs niet uw enige trigger om te veranderen van leverancier. Hier kijken we daarom verder en krijgen we inzicht in wat er nog meer mogelijk is. Waar zou u uw leveranciers nog meer op willen selecteren. Wilt u bepaalde afspraken met hen maken over service bijvoorbeeld? Wilt u andere levertijden dan in de standaarvoorwaarden staan? Wij nemen al deze wensen mee in uw nieuwe contract.

Blijvende grip

Als we uw contracten gaan beheren, blijven we in beeld en monitoren we periodiek uw lopende contracten. Voor €500 per jaar per contract bent u verzekerd van een doorlopend optimale situatie, zonder dat u zelf vinger aan de pols hoeft te houden. Wij behartigen uw belangen op basis van maximaal rendement en flexibele inzet. Is een aanpassing nodig, omdat er dingen veranderen in uw organisatie? Dat kan direct.