Methodiek

Gepersonaliseerde Aanpak: Besparen, Verbeteren en Blijvende Grip

Bij TCO-Scan geloven we in een holistische benadering van inkoopoptimalisatie, waarbij we niet alleen streven naar kostenbesparingen maar ook naar het optimaliseren van uw processen en het behouden van blijvende controle over uw uitgaven. Hieronder lichten we onze uitgebreide werkwijze toe. Bent u eruit? Laat het ons dan weten.

Stap 1: Bespaar- en Verbetermogelijkheden

Onze samenwerking begint met een diepgaande inventarisatie van uw bespaar- en verbetermogelijkheden. In overleg met u analyseren we waar het meeste voordeel te behalen valt. Of u nu wilt starten met energieoptimalisatie, meerdere kostenposten tegelijk wilt aanpakken, of andere behoeften in een nieuw contract wilt opnemen, wij passen onze aanpak aan uw specifieke wensen aan.

Stap 2: Quick Wins met TCO-Scan

Voordat we diep in gesprek gaan met onze experts, voeren wij een TCO-Scan uit bij uw onderneming. Deze gedetailleerde inventarisatie van uw kantoorkosten stelt ons in staat om snel winst te behalen. Of het nu gaat om één kostenitem of meerdere componenten tegelijk, door offertes op te vragen en kosten te vergelijken, realiseren we direct een besparing. Dit resulteert in een verhoogde cashflow voor uw bedrijf.

Stap 3: Winst op Al Uw Behoeftes

Besparen is een essentiële eerste stap, maar we gaan verder. We kijken naar uw specifieke behoeften en wensen, en niet alleen naar de prijs. Onze experts nemen alle aspecten mee in het nieuwe contract, inclusief serviceafspraken met leveranciers, gewenste levertijden en andere voorwaarden die belangrijk zijn voor uw organisatie.

Blijvende Grip met Ons Contractbeheer

Na het initiële besparingsproces gaan we een stap verder door uw contracten te beheren. Ons team blijft betrokken en monitort periodiek uw lopende contracten. Voor een jaarlijkse vergoeding van €500 per contract garanderen wij doorlopend een optimale situatie, zonder dat u continu zelf de vinger aan de pols hoeft te houden. Wij behartigen uw belangen met het oog op maximaal rendement en flexibele inzet. Eventuele aanpassingen zijn direct mogelijk, waardoor uw contracten altijd aansluiten bij de veranderende behoeften van uw organisatie.

Bij TCO-Scan gaan we verder dan besparen; we streven naar duurzame verbeteringen en blijvende controle over uw inkoopprocessen. Laat ons weten waar u wilt beginnen, en wij begeleiden u door het proces van besparen, verbeteren en beheren op een manier die aansluit bij de unieke behoeften van uw organisatie.