Diensten

Besparen willen we allemaal, maar het ontbreekt ons vaak aan tijd. Tijd om eens goed in kosten te duiken, om een gedegen vergelijk te maken van de vele leveranciers. En dan hebben we het nog niet eens over de extra ontmoediging door al die bedrijven die steeds bellen om hun producten en diensten te slijten. Waarvan u vaak lastig kunt bepalen of ze u een goed aanbod doen. Heel logisch, want het gaat meestal niet om zaken die uw kernactiviteiten raken. Toch is het slim om naar deze zaken te kijken. U kunt namelijk substantieel besparen op uw kantoorkosten, zoals energie, printen, telefonie en verzekeringen.

Wij kunnen het tij keren. Hoe? Lees alles over onze methodiek.

Onze diensten

Energie

Stroom is stroom, denkt u vast. Zolang het licht het doet en m’n computers blijven werken. En dan al die onduidelijke contracten. Dit zijn dé twee redenen waarom men vaak klant blijft bij een leverancier. Heeft u toch het gevoel dat het zinvol is om hier eens in te duiken? Wij zorgen voor licht in de duisternis. Wij werken samen met experts die op basis van de door u aangeleverde nota’s, scans uitvoeren en op basis van werkelijk verbruik een beter voorstel uitbrengen. Het kost ú geen energie en wij zorgen voor de beste prijs. Mooie deal toch? Heeft u behoefte aan een contract dat verder gaat dan de beste prijs, dan kan dat uiteraard ook.

Kantoorartikelen

Er zijn massa’s winkels en websites waar u kantoorbenodigdheden kunt aanschaffen, maar hoeveel tijd kost het u om al deze winkels en websites met elkaar te vergelijken op prijs en voorwaarden. Hier kunt u direct op besparen! Een andere of tweede route is dat we niet alleen op prijs en de algemene voorwaarden vergelijken, maar dat we gaan kijken wat úw voorwaarden zijn om te willen bestellen! Dan draaien we de rollen om. Zo kijken we ook naar slimmer inkopen.

Printen

Printkosten zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen: aanschaf-, lease-, operationele- en supportkosten. Naast deze directe kosten heeft u ook nog kosten voor het stroomgebruik en de aanschaf van papier. Veel kostenposten en daardoor lastig te bepalen wat nu precies uw kosten voor een printje zijn. Wij werken samen met experts die vanuit uw huidige contract kijken naar kosten en daadwerkelijk gebruik. Vanuit die foto zoomen we in op de koers van uw onderneming en bekijken we hoe uw apparatuur daarin faciliteert. Duurzaam en productief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan digitalisering van werkprocessen. Op basis daarvan adviseren we u een optimale situatie die past bij uw wensen en eisen voor de toekomst van uw onderneming.

Drukwerk

Goed verzorgd drukwerk is letterlijk een visitekaartje van uw bedrijf. Of het nu gaat om een envelop of een brochure, een eerste indruk is vaak bepalend voor een eventueel vervolg van een zakelijk contact. De experts waar wij mee samenwerken hebben hoogwaardige kwaliteit als uitgangspunt. En gaan u voorrekenen hoe en hoeveel wij voor u kunnen besparen. Kijkt u ook graag naar zaken als service, snelheid en maatwerkmogelijkheden dan gaan wij hier graag met u over in gesprek.

Telecom

Dagelijks communiceert u met uw klanten en leveranciers en wisselt u informatie uit met uw medewerkers, waar ze zich ook bevinden. Weet u ook wanneer uw contract afloopt zodat u die communicatie ongestoord kunt blijven voeren? En aan welke activiteiten welke kosten direct aan gerelateerd zijn? Wij stellen voor u vast welke communicatieoplossingen en toeleverancier het beste bij uw gebruikerspatronen passen. Nu, maar zeker ook met het oog op de toekomst. We laten vaste (VOIP) en mobiele telefoondiensten voor spraak en data integreren, met flexibele werkplekken – thuis, op kantoor of elders. We leveren optimale communicatie en flexibiliteit tegen de beste condities voor uw bedrijf. Belt u ons maar.

Mobiliteit

Wilt u lage mobiliteitskosten waarbij de bedrijfszekerheid en continuïteit gewaarborgd zijn? Of wilt u een zo efficiënt mogelijk mobiliteitsbeheer waarbij uw medewerkerstevredenheid maximaal is? Twee verschillende uitgangspunten, die een grote invloed hebben op uw beleid en autokosten. Onderzoek heeft aangetoond dat 75% van de mogelijke besparingen op autokosten binnen de eigen autoregeling van een organisatie te realiseren is.